Ana içeriğe atla

Happy Birthday to Me !





Evet, bendenizin doğum günü 27 Ağustos tayız...

Tüm dünya daki insanoğluna hayırlı uğurlu olsun efenim...

Tarihi bir gün olan "Doğum günümde" her türlü tebrik mesajlarını esirgemeyen ticari kuruluşlara ( GSM Operatörleri, Bankalar, Alışveriş siteleri ve merkezleri) burdan teşekkürü bir borç biliyorum.

Ayrıca 2007 yılı itibari ile Mübarek Berat Kandiline Doğum günümün denk gelmesi de oldukça manidar bir durumdur... Tüm islam aleminin Kandilini en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
Ayrıca yine bugün doğanlar hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki metni inceleyebilirsiniz;
BUGÜN DOĞANLAR

Sosyal yaşamdan hoşlanırlar. Organizasyon çalışmalarında başarılı olurlar. Konuşma yetenekleri çok güçlü olduğu için, girdiği ortamlarda karşısındaki kişileri kolaylıkla ikna ederler. Eleştirilmeye gelemezler. Eli açık ve hünerli yönleri vardır. İnsan ilişkilerinde çok başarılıdırlar. Sanatçı yönleri ve entelektüel yetenekleri oldukça güçlüdür. Detaycı ve araştırmacı kişilikleri yüzünden yaşamlarını sürekli sorgulayarak yaşarlar. Dostlarıyla aralarında güçlü bağları vardır ve seçici kişilikleri yüzünden aşklarını zor yaşarlar. Aşkı tutkulardan çok akılcılıkla yaşar. Evlilik konusunda, sorumluluk almaktan çekinirler. Arkadaşlık ve dostluk onlar için çok önemlidir. Kazanç konularında yöntemli olarak, planlanmış değişik düşünceleri vardır. İyi bir pazarlamacıdırlar. Kişisel olaylarını herkesle paylaşmaktan hoşlanmazlar.
Bugün Doğan Kadınlar

Duygularıyla isteklerini kolay bir şekilde ifade edebilen kişilerdir. Ailelerine ve sevdiklerine bağlıdırlar. Çekici bir görünüşleri vardır. Sanata ve müziğe olan ilgileri fazladır. Sahiplenme duyguları yoğun ve aşkta oldukça kıskançtırlar. Geleneksel yapıları belirgindir. Güzelliklere ve rahatlarına düşkündürler. Yaşam onlara iyi bir şans verecek, varlıklı bir eşe sahip olacaklardır.
Bugün Doğan Erkekler
Düşündüklerini gerçekleştirmeyi seven kişilerdir. Taviz vermekten hoşlanmazlar. Çevrelerinde iyi bir yorumcu olarak tanınırlar. Akıllı ve pratik düşündükleri için, iletişim içinde oldukları kişilerin belli özelliklere sahip olmalarını beklerler. Rafine ve kaliteli bir kişilikleri vardır. Emir almaktan sıkılırlar. Yüz mimikleri hoş ve anlamlıdır. Farklı ve ilginç ortamlardan hoşlanırlar.
Bugün Doğan Çocuklar
Yaramaz ve hareketli çocuklardır. İstekleri olmadığı zaman dünyayı size zindan ederler. Yaşamlarında renkler çok önemlidir. Müzik kulakları gelişmiştir ve sese karşı oldukça duyarlıdırlar. En sevdiği oyuncakları ile uyumayı alışkanlık haline getirmişlerdir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Günümüzde Gelişen Teknolojinin Örgütlerin Yapı ve İşleyişleri Üzerindeki Etkisi

İÇİNDEKİLER 1. Giriş 2. Örgüt Nedir ? 3. Örgüt Yapısı 4. Teknoloji nedir ? 5. Görüşler 5.1 Woodward Araştırması 5.2 Aston Grubu Araştırması 5.3 New Jersey Araştırması 5.4 Tavistock Enstitüsü Çalışmaları 5.5 James Thompson ‘un Temel Teknolojiler Sınıflaması 5.6 Charles Perrow’un Rutin/ Rutin Olmayan İş Sınıflaması 6. Sonuç 7. Kaynaklar 1. Giriş Yeni teknolojiler, günümüzde yeni örgütlerin kurulmasını sağlamakta veya kurulu olan örgütlerin yapılarını değiştirmesinde neden olmaktadır. Ayrıca işletmeler arası rekabetin artmasına da neden olmaktadır. Çalışanların işi yapma şekli değişip, örgüt için daha faydalı duruma gelmişlerdir. Artık örgütlerde çalışanların yapması gereken işler, teknoloji sayesinde daha kısa zamanda ve sıfıra yakın hatayla yapılmaktadır. Örgütlerde yeni teknolojinin kullanılmasının birçok fayda olması yanında problemlere de yol açmaktadır. Önceleri örgüte yeni bir alanda teknolojiyle ilgili bir değişiklik yapıldığında teknik problemler ortaya çıkabiliyordu.

Indiana Jones :Kristal Kafatası Krallığı (2008)

Aslında ben küçüklüğümden ber böyle "Indiana Jones" tarzı filmleri severim... Neden derseniz, bu tür yapımlarda hem tarih bilginizi güncelliyor (göreceli de olsa) hem de ufak tefek aksiyonel yaklaşımlar ile anlık heyecanlar yaşayabiliyorsunuz. Serinin son filmi olan "Indiana Jones :Kristal Kafatası Krallığı " konu olarak aslında bir nevi X-Files tarzında bir yaklaşımda bulunarak mevzuyu irdelemiş... efenim nedir olayı? diye soruları yanıtlamak mümkün ancak spoiler verme kaygısını da güttüğümüzden üstü kapalı, Indiana Jones amcamızın bu sefer uzaylı-ufo-medeniyetler ekseninde macerasını yaşanıdığını ifade edebiliriz. (Gerçi koca film boyunca bi uzaylı kafatasını taşımak ve bunun çeşitli nimetlerinden faydalanmakta nasip oldu amıcaya :D ) Vel hasıl, izlenmesi kolay, akıcı bir kurguya sahip, Harrison Ford abimizin güzel oyunculuğu ile de gayet keyifli bir film olmuş... 7/10

Microsoft Ürünlerinde Action Pack Lisans Çözümü

Eğer Microsoft Çözüm Ortaklığı anlaşmanız var ise çeşitli lisanslama avantajlarından faydalanma şansınız var... Action Pack Lisans çözümü de bunlardan birisi... konuyla ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için buradaki adresi ve içerik içinse burasını kullanabilirsiniz ... İşe yarıyor.