Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Nisan, 2010 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

En Mutlu Olduğum Yer (2010)

Türk sineması son yıllarda oldukça yoğun bir mesai ile çalışıyor, genelde bu tarzda yapımları görmeye alışmadığımız bir film ile karşı karşıyayız diyebilirim. Konusu: Bir İstanbul gecesi, birbirine zıt karakterdeki iki gencin tanışıp güneye doğru yolculuğa başlamasına sahne olur. Ödünç aldıkları arabada bulunan, skandal yaratacak dokümanlardan habersiz, uzun yolda birbirlerine aşık olurlar, ama kacmaya calıştıkları dünya çoktan peşlerine takılmıştır bile... şeklinde özetleyebiliriz. Filmin yönetmeni görsellik açısından ödevini iyi çalışmış, mekan kullanımı, oyuncuların senaryoya bağlı olarak aktardıkları duygu fena değil, zaman zaman kurgu ve akışta kopmalar olsada, bu tarzda yapımların ülkemizde çokça çekilmediğini baz alarak, vasatın üstünde diyebiliriz. + Ülkemizde çokça Denenmemiş bir tarz... + Senaryo farklı (ancak izlemeye başlayınca sonrasını tahmin etmek o kadar da zor değil.) - Filmlerde kullanılan "6 ay sonra" klişesinde, o kadar vakit geçmesine rağmen mevsim değiş

YA BİR YOL BUL ...

Sağlam bir slogan :) * ecd ye paylaşım için teşekkürler.

Lost s06e10

Dizinin bu bölümü Kwon'lar üzerine kurgulanmış ve çoğunlukla onların üzerinde senaryo ilerliyor... Savaş'ın başladığını ve MIB - Widmore arasında geçen diyalogtan resmi olarak algılıyoruz... Karakterlerin alternatif gerçeklik olarak adlandırılan yani: adanın dışında yaşadıklarında da birbirleriyle karşılaşmaları puzzle'ın parçalarını teker teker birleştiriyor gibi görünüyor. Açıkçası NBC nin final bölümünde 30sn lik reklam için 800.000-900.000 USD isteyeceğini öğrenince, bir pazarlama - kurgu - merak'ın yarattığı başarı hikayesinin parasal olarak ne kadar değerli olabileceğini bir kez daha kavramış oldum. Dip Not : Final 2 saatlik film tadında olacağını baz alıp, alınacak en az 8 reklam kuşağını kanala getireceği gelir lütfen hesap makinalarınızla hesaplayınız. :) Güzel bir lost karikatürü paylaşıp, öyle bağlayalım entry'i ;)

Kutsi - Bambaşka (2010)

Kutsi'nin yeni albümü müzik marketlerde yerini aldı... Albümdeki Eserler 1. Bambaşka 2. Zor Olsa Da 3. Boya 4. Melek 5. Kısmetine Güven 6. Son Mektup 7. Tören 8. Kiracı 9. 20′li Yaşlar 10. Kapımı Çal 11. Zor Olsa Da ( Versiyon ) 12. Boya ( Versiyon ) Merak edip, dinlemek isteyenler buraya tıklayabilir.