Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ağustos, 2008 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

made of honor (2008)

Aslında Romantik Komediyi hangi ortamda ve kimlerle izlediğinize bağlı olarak, bu tarzdaki filmlere yapacağınız yorumlarda değişkenlik gösterecektir. (Algıda seçicilik miydi ki ? :P ) Made of Honor'da genel itibari ile türünün klasikleşmiş sahneleri ile beyaz perdeye arz-ı endam ediyor. İskoçya görüntüleri, Aksanlar, Düğün öncesi yapılan geleneksel organizasyonlar filmi renklendirmiş. Lakin gerçek mutluluğu görebilmek/yaşayabilmek için, hep kaybetmenin ucuna gelinmesi beni nedense rahatsız ediyor; -realist olmamdan kaynaklanıyor galiba- Vel hasıl kelam neticesini bilipte, izlediğiniz filmlerden. Hoş kareler yok değil. Tavsiye edilebilir, ama siz yinede beklentileriniz yüksek tutmayın , hayat filmlerdeki gibi işlemiyor neticede değil mi ? ;) 6/10

Happy Birthday to Cambaz!

Ömrümüzden 1 sene geçmiş... Blog'a yazmaya başlayalı 1 sene olmuş... Çok fazla entry olmasa da, yinede bazı şeyleri paylaşmaya gayret etmişiz... Ne Mutlu bize değil mi? Bkz. En Kötü Günümüz Böyle olsun! ;)

Wanted (2008)

Kadro, Senaryo, Kurgu ve en azından değişik aksiyon denemeleri açısından (bkz. falsolu mermi)dahi kalburüstü bir yapım... 8/10 Müziklerini de " Danny Elfman " yapmış... Şu aralar sıklıkla dinlediğim " The Little Things " adlı parça ise gaza gelmek isteyenler için birebir... Şarkıyı merak edenler/indirmek isteyenler buraya... "Sözlerini okuyalım bakalım ne diyor?" diyenlerse buraya tıklayabilirler... Filmi de izlemek için www.utorrent.com ve www.isohunt.com adreslerini tavsiye ediyor, "-anladınız siz onu" diyoruz ;)